|
sayt nece acmali
|
|
| Istifadeci | Tarix: Ig, 23/10/2007, 01:18 | Mesaj # 11 |
|
Qrup: Qonaq
| Qardash men imkanlari azaltdim qeydiyyat istedi amma butun materiallara girende isteyir.Qadasi onu nece edim ki men istediyim materiala baxa bilmesinler?Onu yazarsan sene zehmet!!! Qeydiyyatadn kece bilmedim Insallah sabah 100% kececem.  Добавлено (Сегодня, 01:18) --------------------------------------------- Daha dogrusu kecmisem amma qeydiyyatdan kecdiyim ad ve parolla daxil ola bilmirem.Sen adminstratorluqdan bax gor ne edirsen.Eger duzelde bilsen esko88@gmail.com unvanina bildirersen.Helelik...
|
| |
|
|
| VOLKMAN | Tarix: Ig, 23/10/2007, 01:23 | Mesaj # 12 |
Ba$ Admin
Qrup: Bas Admin
Mesaj sayi: 258
Status: Offline
| yox sen konkret hansisa bir razdellerde ede bilersen meselen o beyaqki nastroyka polzivateli bolmesinde gordunde orda forum foto albom dnevnik v.s hamisi ayri ayriliciqda nastroyka olunur sene eyer isteyirsense ancaq xeberlerde qeydiyyat istesin onda tekce novasti sayta bolmesinde imkanlari mehtutlasdir onda tekce xeberlere girib baxmaq isteyen istifadecilerden qeydiyyat isteyecek P.S msn ivi add etdim ama yoxsan msn de
|
| |
|
|
| VOLKMAN | Tarix: Ig, 23/10/2007, 01:26 | Mesaj # 13 |
Ba$ Admin
| men onda brinci qeydiyyat oldugun esko nikinin parolunu deyisib nick: esko parol: esko qoyacam sonra nastroykadan ozun deyisersen oz paraluvu ok?
|
| |
|
|
| Esko | Tarix: Ig, 23/10/2007, 20:52 | Mesaj # 14 |
Master
Qrup: Gold user
Mesaj sayi: 11
| Cox sag ol qardash indi gire bilirem nikimle.Amma men bezi saytlarda ele materiallar var ki onlara baxa bilirem amma qonaq kimi.Amma elesi de var ki baxmaq olmur.Menden qeydiyyat isteyir.Onu nece ede bilerik?Birce onu ede bilsek sayti baslayacagam yigmaga.Birdeki yuxaridaki bannerin olcusu butun saytlarda eyni olur?Mence men secdiyimde 920*120 dir.Onun haqda yazarsan.helelik.Cavabini gozleyecem.
Veten sag olsun!!!!
|
| |
|
|
| Esko | Tarix: Ig, 23/10/2007, 21:16 | Mesaj # 15 |
Master
| Volkman sen menyu nece renkli etmisen?Men ele olmasini istemesem de amma meselen qarabag bolmesi yaratmaq isteyirem.Bolmenin adini nece edim ki srifti deyishdin rengi deyishsin.Qadasi bilirsense yazarsan.Helelik.
Veten sag olsun!!!!
|
| |
|
|
| VOLKMAN | Tarix: Ug, 24/10/2007, 00:22 | Mesaj # 16 |
Ba$ Admin
| Esko, oz saytivi deyirsen se orda yazmisdim admin panelden polzivateli razdeline girib ordanda nastroyka polzvateley bolmesinde daxil olub orda istedoyin qrupu meselen qonaq qrupunun imkanlarini mehtutlasdirirsan bax bu sekildeki kimi 1) 2) 3) 4) ama Esko qaqash bax burda olanlari edende meselen istesen ele ede bilersen ki qonak kimi gelen istifadeci serh elave ede bilmez orda yazacaq ki serh elave etmek ucun siz qeydiyyatdan kecmelisiz bu bes edir mence
|
| |
|
|
| VOLKMAN | Tarix: Ug, 24/10/2007, 00:29 | Mesaj # 17 |
Ba$ Admin
| ikicni bannere aid sualda ise o baxir ucozda secidyin sablona orda saytin skinleri cur be cur olur o skinlere esasende bannerlerin olcusu deyisir ama oz bannerivi elave edende orda html kodda saytin oz banneri var haa onu silib oz bannerivin linkini yazirsan i soxranit edirsen
|
| |
|
|
| VOLKMAN | Tarix: Ug, 24/10/2007, 00:45 | Mesaj # 18 |
Ba$ Admin
| menyuya aid sualda ise oda cox sade bax burda qoydugum sekilde olanlari et sende de ele olacaq eyer sualivi duz basa dusmedimse deyersen ok? burda en axrinci sekilde isarelediyim yere daxil ol orda uje istesen srfitleri deyise bilersen istesende reng elave ede bilersen 1) 2) 3)
|
| |
|
|
| Esko | Tarix: Ug, 24/10/2007, 10:46 | Mesaj # 19 |
Master
| Volkman komeyini hec zaman unutmayacagam.Cox sag ol qardash.Cox sag ol minnetdaram.
Veten sag olsun!!!!
|
| |
|
|
| VOLKMAN | Tarix: Ug, 24/10/2007, 23:37 | Mesaj # 20 |
Ba$ Admin
| bos seydir qaqash kef ele
|